ΟΙ ΛΕΜΦΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

our_prof Βρείτε έμπειρους, εκπαιδευμένους λεμφοθεραπευτές από τον κατάλογό μας...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΕΜΦΙΚΟΥ

Prosopo_ico

Παρακολουθήστε αποσπάσματα βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τη διεξαγωγή του σεμιναρίου λεμφικού μασάζ...

κλικ εδώ

Η Λεμφική Μάλαξη σε παθολογικές καταστάσεις

path3Mετά από τέσσερα χρόνια εφαρμογής και μελέτης της Λεμφικής Μάλαξης στα άτομα που μας επισκέπτονται για αισθητικές ατέλειες του προσώπου και του σώματος τους, έχουμε να ανακοινώσουμε τα εξής παράλληλα αποτελέσματα...

Παρατηρείται ταχεία ανάρρωση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, όπως ρήξη μηνίσκου, κάταγμα ισχίου, γενικά κατάγματα χεριών και ποδιών.

Παράλληλα παρατηρείται βελτίωση σε επεμβάσεις στο πρόσωπο, όπως τρίδυμο νεύρο, ιγμορίτιδες, διάφραγμα ρινικής κοιλότητας, και άλλες επεμβάσεις οι οποίες δημιουργούν μώλωπες και οιδήματα. Έχουμε πολύ θεαματικά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας μέρες της επέμβασης. Ο ασθενής αναρρώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και το κυριότερο, χωρίς να έχει το μετεγχειρητικό άλγος.

Σε αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις όπως λιποαναρρόφηση σβήνουν τα σημάδια με τις πρώτες μαλάξεις ενώ οι πόνοι και μώλωπες εξαφανίζονται.

Σε περιπτώσεις λίφτινγκ προσώπου μπορεί η χειρουργημένη να εμφανιστεί από τη πρώτη κιόλας εβδομάδα, χωρίς να φαίνεται καθόλου αλλαγμένη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί επιτρέπει στην γυναίκα να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές και κοινωνικές της υποχρεώσεις.