ΟΙ ΛΕΜΦΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

our_prof Βρείτε έμπειρους, εκπαιδευμένους λεμφοθεραπευτές από τον κατάλογό μας...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΕΜΦΙΚΟΥ

Prosopo_ico

Παρακολουθήστε αποσπάσματα βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τη διεξαγωγή του σεμιναρίου λεμφικού μασάζ...

κλικ εδώ

Εισαγωγή στο λεμφικό μασάζ σώματος
body-drainageΤο λεμφοντραινάζ σώματος εκτελείται πάνω στους λεμφικούς αγωγούς του σώματος και στα λεμφογάγγλια που παρεμβάλλονται ανάμεσα στα λεμφαγγεία. Με τις κατάλληλες πιέσεις στα λεμφογάγγλια και το «ντραινάρισμα» των λεμφικών αγγείων, επηρεάζονται θετικά τα ζωτικά όργανα του σώματος και βελτιώνεται θεαματικά η λειτουργία τους.

Η βελτίωση της λειτουργίας των οργάνων έχει ως αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας (η οποία είναι πολυμορφική πάθηση), χαρίζει ανακούφιση στα βαριά πόδια, δίνει ξεκούραση στις πρησμένες γάμπες, εξαφανίζει τους πόνους της πλάτης. Επίσης, κατευνάζει τους πόνους της περιαρθρίτιδας και απαλύνει ικανοποιητικά τη χρόνια κόπωση.

Ακόμη, συμβάλλει στην καλή πέψη και ενισχύει το γαστρεντερικό σύστημα. Οι συνεδρίες που απαιτούνται για την πλήρη περιποίηση σώματος είναι, ανάλογα με την περίπτωση, 10-15. Κάθε συνεδρία διαρκεί 30-40 λεπτά. Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χρειάζονται περίπου 20 συνεδρίες. Για την ώθηση του οργανισμού στην προσπάθεια της απίσχανσης χρειάζονται πάνω από 25 συνεδρίες. Για τη χαλάρωση και την απαλλαγή από τα πρηξίματα και, γενικά, για την τόνωση του οργανισμού αρκούν 10-15 συνεδρίες. Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα είναι πιό πάνω από τις προσδοκίες μας.