ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ

Περιποίηση του δέρματος μετά το καλοκαίρι

Οι καλοκαιρινές διακοπές, ο ήλιος, η θάλασσα, το ύπαιθρο γενικά μαζί με όλες τις ευεργετικές επιδράσεις που είχαν για τη λειτουργία του οργανισμού και για την υγεία μας, άφησαν μερικά κατάλοιπα στο δέρμα μας τα οποία πρέπει τώρα το φθινόπωρο να φροντίσουμε να τα εξαλείψουμε για να μην μετατραπούν σε χρόνιες ατέλειες του δέρματος.
Πρώτα απ’ όλα το δέρμα του προσώπου και του σώματος έχει αφυδατωθεί από την παρατεταμένη έκθεση στον αέρα και τον ήλιο.
Το δέρμα του σώματος θα το περιποιηθείτε με ειδικές κρέμες σώματος μετά από καθημερινό μπάνιο.
Για να εισχωρήσει με τις καλύτερες δυνατότητες του δέρματος η κρέμα πρέπει να κάνετε το μπάνιο σας τρίβοντας το δέρμα ώσπου να κάνει υπεραιμία με μια τζίβα.
Το δέρμα του προσώπου θα το περιποιηθείτε κάνοντας μια θεραπεία ενυδάτωσης, που θα σας συστήσει η αισθητικός σας.
Μετά τη θεραπεία θα χρησιμοποιήσετε ειδικές υπερενισχυμένες ενυδατικές κρέμες.
Στο δέρμα του προσώπου σας όμως έχει συμβεί και κάτι άλλο, το οποίο εγκυμονεί κινδύνους.
Από την παρατεταμένη υπεριώδη ακτινοβολία που έχει δεχθεί το δέρμα, στους καλοκαιρινούς μήνες, έχει υποστεί αρκετή συσσώρευση νεκρών κυττάρων στη επιφάνεια. Αυτό συμβαίνει γιατί η ηλιακή ακτινοβολία θέτει σε υπερλειτουργία τα μελανοκύτταρα του δέρματος (έτσι γίνεται το σκούρο χρώμα).
Εν τω μεταξύ η καθημερινή έκθεση στον ήλιο δεν άφησε τα νεκρά κύτταρα να αποβληθούν από το δέρμα και έτσι αυτά συσσωρεύτηκαν στην επιδερμίδα γιατί δεν πρόλαβαν να αποβληθούν φυσιολογικά. Το δέρμα τότε φαίνεται τραχύ, έχει χάσει τη λάμψη του και τη φωτεινότητά του.
Ένα βαθύ πήλιγκ, αυτό που γίνεται με φυτικά προϊόντα, θα δώσει στο δέρμα τη χαμένη του λάμψη και θα το απαλλάξει από το περιττό στρώμα που το κάνει να φαίνεται θαμπό.
Το πήλιγκ αυτό είναι εντελώς ακίνδυνο και μέσα σε λίγες μέρες αποκαθιστά την υγεία του δέρματος δίνοντας μας ένα δέρμα ροδαλό και ανανεωμένο, έτοιμο να δεχθεί και να απορροφήσει, με τις καλύτερες δυνατότητες του, όλα τα προϊόντα περιποίησης που θα του προσφέρουμε.


Πίσω

eidikes peripioiseis

Διαφήμιση