ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Να αλλάζω συχνά την μάρκα της κρέμας;

Πολλές γυναίκες ρωτούν αν πρέπει να αλλάζουν συχνά τη μάρκα της κρέμας που χρησιμοποιούν για την περιποίηση του δέρματός τους, γιατί πιστεύουν ότι το δέρμα με τον καιρό συνηθίζει την ίδια κρέμα και έτσι η απόδοσή της μειώνεται.
Κατ΄ αρχήν οι καλλυντικές κρέμες δεν είναι φάρμακα ώστε να συνηθίσει το δέρμα και να μην επιδρούν πλέον.
Το δέρμα βέβαια έχει ανάγκη από μια ποικιλία συστατικών για να τραφεί, συστατικά τα οποία βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα στο μέσον του δέρματος.
Οι κρέμες περιποίησης δεν είναι πια απλά θρεπτικές ή υδατικές, ημέρας ή νύκτας, όπως ξέραμε παλαιότερα.
Σήμερα κυκλοφορούν κρέμες παρασκευασμένες με βάση την αντιγραφή των συστατικών του δέρματος όπως π.χ. κολλαγόνο, ελαστίνη, συνδετικό ιστό, βιταμίνες κ.τ.λ.
Το δέρμα έχει ανάγκη από όλα αυτά τα συστατικά αλλά οι κρέμες τα περιέχουν ένα – ένα ξεχωριστά, γιατί πολλές φορές δεν μπορούν να συνυπάρξουν μέσα σ΄ ένα καλλυντικό δύο και τρία μαζί, ενώ συνυπάρχουν θαυμάσια στο δέρμα.
Είναι λοιπόν πολύ χρήσιμο να αλλάζουμε συχνά το είδος της κρέμας που χρησιμοποιούμε και να τροφοδοτούμε το δέρμα μας κατά καιρούς, άλλοτε με κρέμες κολλαγόνου, άλλοτε με κρέμες βιταμινούχες κ.ο.κ. Την ποικιλία αυτή μπορείτε να τη βρείτε στην ίδια μάρκα που χρησιμοποιείτε, γιατί σήμερα όλες οι εταιρείες καλλυντικών διαθέτουν πλούσια γκάμα προϊόντων τα οποία περιέχουν αυτά τα ιδιαίτερα συστατικά που έχει ανάγκη το δέρμα.


Πίσω

general

Διαφήμιση