ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Όχι πια καθαρισμός αλλά περιποίηση

Στις μέρες μας έχει πλέον αντικατασταθεί η λέξη καθαρισμός με την λέξη « περιποίηση προσώπου » γιατί και η πιο απλή περιποίηση η οποία γίνεται τώρα μέσα στο εργαστήριο αισθητικής, δεν περιορίζεται μόνο στον καθαρισμό από τα μαύρα στίγματα αλλά ανάγεται στην πλήρη ενίσχυση του δέρματος με όλα τα συστατικά πού του χρειάζονται για να διατηρηθεί φρέσκο και νεανικό.

Και αυτό συμβαίνει διότι:

Το δέρμα από τα εσωτερικά του στρώματα παράγει ορισμένες εκκρίσεις όπως κολλαγόνο, ελαστίνη, βιταμίνες, ορμόνες, νερό, λίπος κ.α.

Τα συστατικά αυτά τα έχει αντιγράψει η κοσμητολογία και τα έχει ενσωματώσει μέσα στα διάφορα καλλυντικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για την περιποίηση του προσώπου από την αισθητικό. ΄Έτσι με την περιποίηση που θα γίνει στο δέρμα μια φορά το μήνα, μπορεί να εμποτιστεί εξωτερικά με τα συστατικά που δεν μπορεί να αντλήσει από το εσωτερικό του.

Με τις τακτικές περιποιήσεις σ’ ένα εργαστήριο αισθητικής μπορεί:

  1. Να καταπολεμηθεί η υπερβολική λιπαρότητα του δέρματος.
  2. Να επιτευχθεί η σύσφιξη των διασταλμένων πόρων.
  3. Να ξαναβρεί το αφυδατωμένο δέρμα την δροσιά που του έλειψε
  4. Να αποκτήσει ελαστικότητα το λεπτό και ξηρό δέρμα.

Αν οι περιποιήσεις αυτές είναι συχνές και επαναλαμβανόμενες μπορεί να διατηρηθεί το δέρμα για πολλά χρόνια σε άριστη κατάσταση. Η περιποίηση αυτή δεν στοιχίζει ακριβά, εφαρμόζεται σε όλα σχεδόν τα εργαστήρια αισθητικής, είναι προσιτή σε όλες τις γυναίκες και γίνεται παράλληλα με τον καθαρισμό των μαύρων στιγμάτων, εάν υπάρχουν στο δέρμα.


Πίσω

adv right

Διαφήμιση