ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Μήπως αν διακόψω τις περιποιήσεις το δέρμα θα υποστεί βλάβες?

«Δεν θέλω να ξεκινήσω να φροντίζω το πρόσωπό μου, με καθαρισμούς και άλλου είδους περιποιήσεις, γιατί φοβάμαι ότι όταν σταματήσω το δέρμα μου θα πάθει βλάβες»

Αυτή η άρνηση και ο προβληματισμός με φόβο για πιθανές βλάβες τις οποίες μπορεί να υποστεί το δέρμα από την διακοπή των περιποιήσεων, ακούγεται επανειλημμένα από γυναίκες που δεν έχουν πολύ στενή σχέση με την αισθητική.

Η αμφισβήτηση όμως αυτή δεν έχει καμία λογική βάση και να το γιατί:

Όταν το δέρμα δεν έχει δεχθεί ποτέ ούτε μία περιποίηση λειτουργεί με τα ίδια του τα συστατικά. Χωρίς καθόλου ενισχύσεις.

Αν αποφασίσουμε έστω και μία φορά μόνο να περιποιηθούμε το δέρμα με τα μέσα και τις μεθόδους που διαθέτει αυτή την στιγμή η αισθη­τική αυτό θα αναζωογονηθεί στο βαθμό πού του επιτρέπει η τροφή που του δώσαμε.

Η τόνωση που παίρνει το δέρμα με μία περιποίηση διαρκεί από είκοσι μέρες ως ένα μήνα.

Αν σταματήσουμε σ’ αυτή την μία περιποίηση, το δέρμα μας μετά από την πάροδο του ενός μηνός θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν από την περιποίηση.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πάθει βλάβες από την διακοπή.

Σε τελευταία ανάλυση θα έχει το κέρδος αυτής της μίας περιποίησης, πράγμα το οποίο είναι πολύ καλύτερο παρά να μην το είχαμε ποτέ ενισχύσει έστω και με λίγη τροφή.

Τολμήστε λοιπόν μία περιποίηση στο δέρμα σας, ακόμη και αν δεν υπάρχει προοπτική να την επαναλάβετε.


Πίσω

adv right

Διαφήμιση