ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Aφήνει σημάδια ο καθαρισμός προσώπου;

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν την κακή εμπειρία ενός καθαρισμού που άφησε για πολλές μέρες σημάδια και κοκκινίλες στο πρόσωπο και τις υποχρέωσε να μην μπορούν να εμφανιστούν για πολλές μέρες ώσπου να υποχωρήσουν.

Άλλες πάλι μπορεί να έχουν ακούσει από κάποια φίλη να διηγείται πόσο χρειάστηκε να περιμένει για να δει τα καλά αποτελέσματα ενός καθαρισμού στο πρόσωπό της και ότι ήταν αναγκασμένη να το καλύπτει για πολύ καιρό ώσπου να αποκατασταθεί το δέρμα από την «ταλαιπωρία του καθαρισμού»

Ασφαλώς έχετε φοβηθεί με όλα αυτά και σας ακούμε πολλές φορές να λέτε ότι θέλετε να κάνετε έναν καθαρισμό τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από την ημέρα μίας σημαντικής για σας εμφάνισης.

Αυτό όμως που σας περιγράφουνε δεν είναι καθαρισμός αλλά μία « βαρ­βαρότητα » η οποία ασκείτε επάνω στο δέρμα από μία μικρή, ευτυχώς μερίδα επαγγελματιών, που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Η σωστή αισθητικός που αγαπάει την δουλειά της νοιάζεται για το δέρμα σας όσο και εσείς, ξέρει να το φροντίζει καλύτερα από εσάς και πρέπει να σας εκπαιδεύει κάθε φορά που την επισκέπτεστε για την καθημερινή φροντίδα που ζητάει το δέρμα από σας την ίδια.

Η εξαγωγή λοιπόν των μαύρων στιγμάτων γίνεται με δύο τρόπους από την σωστή αισθητικό.

1)Με αποστειρωμένα χαρτομάντιλα και με τα δάκτυλα των δύο χεριών.

2)Με ένα μικρό εργαλείο που ονομάζεται «τιρ κομεντόν»

Οι δύο αυτοί τρόποι σκοπό έχουν να πιέσουν το συγκεντρωμένο σμήγμα και να το οδηγήσουν έξω από τον πόρο του δέρματος. Όταν όμως δεν εφαρμόζονται σωστά μπορεί να αφήσουν κακώσεις .

Ευτυχώς όμως τα περισσότερα εργαστήρια αισθητικής εφαρμόζουν με επιτυχή τρόπο τις μεθόδους καθαρισμού, έτσι ώστε από την επομένη κιόλας να έχουμε ένα δέρμα λείο, λαμπερό και ολοκάθαρο.

Κρατηθείτε λοιπόν όσο πιο μακριά μπορείτε από όποιον επαγγελματία θέλει να δουλεύει επάνω στο δέρμα σας χωρίς να ξέρει καλά την δουλειά του και χωρίς να διαθέτει την κατάλληλη επιδεξιότητα.


Πίσω

adv right

Διαφήμιση