ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Λιποσώματα και η επίδρασή τους στο δέρμα

Τα λιποσώματα είναι ένα σχετικά καινούργιο προϊόν ανάπλασης του δέρματος για το οποίο όπως μας περιγράφουν οι κατασκευαστές του περιέχει λιπίδια ( βασικό συστατικό της μεσοκυττάριου ουσίας ), τα οποία έχουν την ικανότητα να μαλακώνουν την σκληρυμένη από την πάροδο του χρόνου μεμβράνη του κυττάρου και να βοηθούν έτσι σημαντικά την διείσδυση μέσα στο κύτταρο, απαραίτητων συστατικών για την τροφή του δέρματος.

Τα συστατικά που μεταφέρουν είναι τα εξής:

  • Εκχυλίσματα θύμου αδένα ( του αδένα της νεότητας του οποίου η λειτουργία επιβραδύνεται με την πάροδο του χρόνου).
  • Πεπτίδια κολλαγόνου ελαστίνης ( πρωταρχικές ουσίες για τη ελαστικότητα του δέρματος ).
  • Υαλουρονικό οξύ ( σημαντικός υδατικός παράγοντας)

Το προϊόν αυτό είναι ίσως το πιο δραστικό απόκτημα της κοσμητολογίας μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. ΄Έχει αυξημένη ικανότητα διείσδυσης στο δέρμα και συγχρόνως του προσδίδει μεγάλες δυνατότητες θρέψης.

Με την σωστή και συχνή χρήση μπορούμε να αναχαιτίσουμε την εμφάνιση της χαλάρωσης και των ρυτίδων.

Τα λιποσώματα, επειδή δεν αντικαθιστούν την δράση των υπολοίπων προϊόντων, αλλά αποτελούν ένα πολύ αποτελεσματικό συμπλήρωμα περιποίησης του δέρματος, πρέπει να χρησιμοποιούνται πάντα σε συνδυασμό με τις άλλες καλλυντικές κρέμες.

Τρόπος χρήσης.

Τοποθετούμε δύο ή τρεις σταγόνες από το προϊόν σε πολύ καθαρό δέρμα, το μαλάσσουμε με πολύ απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό, περιμένουμε λίγα λεπτά ώσπου να απορροφηθεί και κατόπιν τοποθετούμε τη θρεπτική ή την υδατική μας κρέμα.

Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ολόκληρο το εικοσιτετράωρο αλλά δεν πρέπει να εκτεθούμε στον ήλιο ποτέ όσο το έχουμε στο δέρμα μας.

Πού θα το βρούμε.

Όλες σχεδόν οι εταιρείες καλλυντικών το έχουν ενσωματώσει μέσα στις κρέμες φροντίδας του δέρματος αλλά την πιο αποτελεσματική δράση του προϊόντος θα την έχουμε όταν ζητήσουμε από την αισθητικό μας να μας το εφαρμόσει μέσα στις περιποιήσεις με τις ειδικές μεθόδους πού μόνο εκείνη ξέρει.


Πίσω

adv right

Διαφήμιση