ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η καλύτερη ηλικία του λίφτινγκ

Σήμερα το να επιχειρήσει μια γυναίκα να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπό της, είναι ένα όνειρο που μπορεί πολύ εύκολα να πραγματοποιηθεί.
Και μπορεί να πραγματοποιηθεί πια και από τις απλές γυναίκες, τις εργαζόμενες, τις νοικοκυρές, ακόμα και αυτές που ζουν επαρχία.
Είναι λοιπόν πολύ χρήσιμο να ξέρει η γυναίκα που αποφασίζει ένα τέτοιο εγχείρημα, ποια είναι η πιο κατάλληλη ηλικία για να αποκτήσει ένα «καινούργιο πρόσωπο».
Βέβαια, εδώ δεν πρέπει να γίνει σύγχυση της κατάλληλης ηλικίας με την κατάλληλη στιγμή.
Η κατάλληλη στιγμή είναι εκείνη η εποχή που αρχίζει να γίνεται πολύ καταπιεστική για την ψυχολογία της γυναίκας, η χαλάρωση που απέκτησε το πρόσωπό της με την πάροδο του χρόνου.
Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το πώς εκτιμάμε τον εαυτό μας και που τον έχουμε τοποθετήσει, στα νιάτα ή στα γηρατειά όσων χρονών και αν είμαστε.
Σε πολλές περιπτώσεις παίζει ρόλο και η γενική κατάσταση της σιλουέτας μας. Όσο πιο νεανικό σώμα διατηρείτε μέχρι την ώριμη ηλικία τόσο δεν μπορείτε να συγχωρήσετε την «αδικία» ενός χαλαρωμένου προσώπου.
Παρ’ όλα αυτά όμως, η καλύτερη ηλικία για ένα τέτοιο διάβημα είναι από 45 έως 55 ετών.
Πρώτα γιατί οι λειτουργίες του δέρματος βρίσκονται ακόμη σε σχετικά ικανοποιητική φάση παραγωγής θρεπτικών ουσιών και γιατί η δεκαετία που θα κερδίσετε (10 χρόνια νεότερη πιθανόν να φαίνεστε μετά από ένα λίφτινγκ) είναι μια σημαντική δεκαετία μέσα στον κύκλο της ζωής σας
Εκείνο που πρέπει να ξέρετε την εποχή που το σχεδιάζεται ή τότε που προβληματίζεστε να το αποφασίσετε ή όχι είναι ότι το λίφτινγκ έχει πολύ καλή απόδοση και αρκετά θεαματικά αποτελέσματα στην χαλάρωση του δέρματος. Ενώ για τις ρυτίδες δεν θα πρέπει να περιμένετε και πολύ μεγάλη διαφορά.


Πίσω

psychology

Διαφήμιση