ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ηρεμήστε, χαλαρώστε μείνετε όμορφη

Ο γρήγορος ρυθμός ζωής που μας επιβάλλει ο εξελιγμένος πολιτισμός μας, έχει κάνει απαραίτητη ανάγκη να συμπεριλάβει κανείς μέσα στο καθημερινό του πρόγραμμα, διάφορες μεθόδους τεχνικής χαλάρωσης.
Πριν ακόμη από δυο δεκαετίες η λέξη χαλάρωση ήταν άγνωστη, κι αυτό γιατί η εξοχή υπήρχε γύρω μας, οι πόλεις είχαν πράσινο στη θέση του σημερινού μπετόν, τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες ήταν λιγότερα από τους ανθρώπους και η χαλάρωση μετά από την ένταση της εργασίας γινόταν τελείως φυσικά και αβίαστα.
Σήμερα, επειδή δεν μπορούμε να πάμε προς τα πίσω και να ξαναφέρουμε τη φύση κοντά μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε τεχνητούς τρόπους χαλάρωσης για να διατηρήσουμε ακμαίο το νευρικό μας σύστημα το οποίο αντανακλά απόλυτα την ομορφιά μας. Η ακοή, η όσφρηση, η όραση, η αφή και η γεύση, είναι οι πέντε αισθήσεις που χρειάζονται τέρψη και ευφορία για να μας δίνουν καλή υγεία και ευχάριστη στη όψη στο πρόσωπο.


Να θυμάστε ότι κάθε μια από τις αισθήσεις μας συλλαμβάνει με τον δικό της τρόπο το σύνολο των δονήσεων μέσα στις οποίες «κολυμπάνε», μεταφέροντας μέσω του νευρικού μας συστήματος τις εντυπώσεις που δοκιμάζουμε.
Και ότι η αρμονία των χρωμάτων, των ήχων και των φυσικών οσμών, βρίσκονται στη διάθεση όλων μας και μάλιστα με τα λιγότερα έξοδα.


Πίσω

psychology

Διαφήμιση