ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ στο ΣΠΙΤΙ

Μάσκα ομορφιάς και αφρόλουτρο

Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε μάσκα ομορφιάς μόνη σας στο σπίτι χωρίς να είστε αναγκασμένη να επιλέξετε μία κρεμώδη μάσκα για να μην κινδυνεύσει το δέρμα σας με το τέντωμα που θα του προκαλέσει μία πλαστική μάσκα.
Προμηθευτείτε από ένα κατάστημα καλλυντικών μία μάσκα ανάλογη με την κατηγορία του δέρματός σας χωρίς να νοιαστείτε να επιλέξετε την μάσκα που δεν στεγνώνει και τραβάει το δέρμα. Όλες οι εταιρείες καλλυντικών έχουν στη γκάμα τους τα αντίστοιχα προϊόντα.
Απλώστε σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό τη θρεπτική κρέμα. Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ επί πέντε λεπτά με κυκλικές απαλές κινήσεις, επιμένοντας περισσότερο στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Κατόπιν γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό στο οποίο θα έχετε προσθέσει χαλαρωτικά άλατα.
Ξαπλώστε στη μπανιέρα, αφού πρώτα έχετε απλώσει στο πρόσωπο και στο λαιμό τη μάσκα. Μετά από 10΄ της ώρας ξεπλύνετε τη μάσκα η οποία δεν θα έχει στεγνώσει πολύ καλά, λόγω των υδρατμών του ζεστού νερού. Έτσι δεν θα υπάρχει φόβος να δημιουργηθεί σπάσιμο ή χαλάρωση στο δέρμα. Η περιποίηση αυτή θα σας δώσει αφ’ ενός μια γενική τόνωση στο σώμα και αφ’ ετέρου μια φρεσκάδα στο δέρμα του προσώπου σας.
Το δέρμα του σώματος έχει απόλυτη σχέση με εκείνο του προσώπου. Το τριχωτό μέρος του κεφαλιού έχει κι αυτό απόλυτη σχέση με το δέρμα του προσώπου.
Είναι, λοιπόν, πολύ αποτελεσματική και χρήσιμη αυτή η συνολική περιποίηση του δέρματος – σώμα – πρόσωπο – κεφάλι , και μπορείτε να την κάνετε πολύ εύκολα και γρήγορα όσο συχνά θέλετε.


Πίσω

spiti

Διαφήμιση